A Tech Inspirációról

- És akkor ott ültem, Mark Zuckeberg mellett egy héten keresztül.

- Komolyan? És milyen volt?

- Őszintén... semmi extra. Az első óra után már észre se vettem. Én is kódoltam, ő is kódolt. Mark dettó ugyanolyan ember, mint te vagy én.

- Ez de komoly sztori! De kár, hogy más nem hallja ezt rajtunk kívül!

Balázzsal Londonban épp söröztünk a Facebook iroda mellett, és sztorizgattunk a különböző érdekes szoftveres projektjeinkről. Nekem egy sör mellett mindig van egy jó sztorim arról, hogy miért a szoftverfejleszés az egyik legérdekesebb és legizgalmasabb szakma. És nem csak nekem - rengeteg, szoftverben dolgozó ember tud hasonlóan inspiráló történeteket mesélni.

Kár lenne ezeknek a sztoriknak elveszniük - és Balázzsal akkor és ott eldöntöttük, hogy nem hagyjuk őket. A Tech Inspiráció ezeket az érdekes szoftveres sztorikat gyűjti össze, elsősorban magyar emberektől a szoftver szakmából, bárhol is dolgozzanak a világon. És mivel a szoftverfejlesztés nyelve az angol, a történeteket később angolul is publikáljuk a Hungarian Notation társblogunkon - de először minden esetben magyarul, ezen az oldalon.

Ha szoftveres körökben mozogsz vagy és dolgoztál érdekes / izgalmas projekteken, vagy van egy inspiráló történeted, küldd el az elérhetőségedet, hogy a magyar és nemzetközi szoftveres szakmai közösséggel is megosszuk azt.

- Orosz Gergely, az oldal szerkesztője