Az Utolsó Tech Inspiráció

2015-ben kezdtem írni a Tech Inspiráció blogot és hírlevelet. Ezzel párhuzamosan az angol nyelvű The Pragmatic Engineer blogot is elindítottam.

2017 óta nem volt újabb Tech Inspiráció cikk. Az Uber mellett, ahol először szotverfejlesztőként, majd engineering managerként dolgoztam, nem volt időm írni. Amikor adódott időm, akkor pedig a The Pragmatic Engineeren blogoltam az eloszott rendszerektől kezdve, az engineering manager munka tanulságain át a platform csapatokig.

Hat évvel később a Tech Inspiráció végleg lehúzza a rolót, a The Pragmatic Engineer Hírlevél sikerének hála: ez a részben fizetős publikáció ugyanis a leglolvasottab technlológiai hírlevéllé nőtte ki magát, több mint 30,000 olvasóval több ezer fizetős olvasóval.

Itt olvashatod ennek a hírlevélnek a történetét több részlettel és számokkal.

A legfontosabb nyelv a szoftverfejlesztésben az angol: ez volt az első Tech Inspiráció cikk, és ezzel a tanulsággal búcsúzom. A Pragmatic Engineer Newsletteren továbbra is írok heti szinten - de angol nyelven.

Köszönöm hogy olvastad a Tech Inspirációt. Ha szakmabeli vagy, találkozzunk a The Pragmatic Engineer hírlevelen. A hírlevél ingyenes havonta 1-2 cikkel, és fizetős előfizetők hetente kapnak friss cikkeket.

Orosz Gergely

Csapatvezető az Ubernél. Korábban a mobil és full stack mérnök a Skyscannernél és JP Morgannél, a Skype-nál pedig az XBox One csapat alapító tagja volt.

Rendszeresen új, inspiráló és érdekes sztorival jelentkezünk a szoftverfejlesztés világából.
Következik: 4 évet dolgoztam a Facebooknál. Ezt a 4 fontos dolgot tanultam itt meg.
Iratkozz fel a hírlevélünkre - és elsőként értesítünk az új szorikról.
A kommenteket a Disqus jeleníti meg